Drie verdachten aangehouden na dodelijk geweldsincident J.A. de Bree- Meijerstraat in Groningen

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

De politie heeft vanmorgen drie verdachten aangehouden voor een ernstig geweldsincident met dodelijke afloop aan de J.A. de Bree- Meijerstraat in Groningen. Een man is rond 03.45 uur zwaar mishandeld en mogelijk gestoken en is daarbij overleden.

De politie trof de 51-jarige man zwaargewond aan en is direct begonnen met reanimeren. Ook het traumateam kwam ter plaatse. De hulp mocht helaas niet meer baten. De man uit Groningen is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Korte tijd later hield de politie, in de directe omgeving van het incident, drie verdachten van 23, 24 en 51 jaar uit Groningen aan. Zij zijn overgebracht naar een bureau en worden verhoord.

Heeft u informatie?

Op dit moment is het onderzoek nog in volle gang. Het plaats delict is ruim afgezet en forensisch rechercheurs doen onderzoek naar sporen. Ook is de politie in gesprek met verschillende getuigen.

Heeft u informatie die van belang kan zijn? Of heeft u bijvoorbeeld camerabeelden waar mogelijk iets op te zien is? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Dit artikel verscheen eerst op Stadjer.nu

Adverteren op SchiermonnikoogActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SchiermonnikoogActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schiermonnikoog
22:49

17° C

Bewolkt

1.03 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief